Hardhouten deuren

Hardhouten buitendeuren

Niets heeft meer gevoel dan hout. Veel mensen kiezen voor een houten buitendeur om de warme uitstraling van hout. Je hebt wel af en toe wat onderhoud aan je deur, maar je bent wel vrij om van kleur te wisselen. Je weet niet wat de trend over 10 jaar wordt en de kozijnen gaan vele malen langer mee. De mogelijkheden van de verschillende ontwerpen zijn eindeloos. Van landelijk tot modern, alles is mogelijk in hout. Van alle materialen is hout de meest duurzaamste oplossing. De materialen zijn namelijk 100% recyclebaar.

Al onze houten deuren worden geleverd met hoogwaardig veiligheidsbeslag zodat je eigendommen goed beschermt zijn. Onze stijlvolle luxe buitendeuren zijn leverbaar in een groot pallet van kleuren zodat de kleur altijd aansluit op jouw woning. Onze adviseurs laten u graag kennis maken met de ruime mogelijkheden en helpen u om de juiste keuzes te maken.

Bespaar op de aanschaf en je energierekening

Waarschijnlijk heeft u nu verouderde deurkozijnen met een lage isolerende waarde voor het kozijn. Onze houten deurkozijnen hebben een hoge isolatie waarde en kunnen geplaatst worden met HR++ glas. Onze adviseurs vertellen u hier graag meer over. Voor particuliere woningbezitters is er een nationaal energie bespaarfonds in het leven geroepen zodat u voordelig uw investering in energiezuinige maatregelen kunt financieren.

Vraag een gespecificeerde offerte bij ons aan

    Type aanvraag