Hardhouten schuifpui

Hardhouten schuifpuien

Breng licht en levensvreugde in je woning met een hef-schuifpui. Ervaar hoe de grenzen tussen binnen en buiten verdwijnen. Door het enorme raamopervlakte ontvang je met de montage van een schuifdeur direct veel meer en licht in de woning. Haal het zonnetje in huis. Het volgende voordeel is dat je de tuin bij de leefruimte kunt betrekken zonder dat je rekening hoeft houden met openslaande deuren, welke veel ruimte nodig hebben. Onze hardhouten schuifpui is leverbaar in verschillende modellen en railsystemen waardoor er altijd een schuifdeur is welke past bij jouw wensen en woning. Het duurzaam geproduceerde hout van hoge kwaliteit vormt de basis voor de productie van de schuifpui. Niets geeft een warme uitstraling dan traditioneel hout. We spuiten hem direct in de gewenste kleur zodat je de eerste jaren zorgeloos kunt genieten van je nieuwe schuifdeur.

De kleurmogelijkheden voor je hardhouten schuifpui zijn vrijwel onbeperkt, vrijwel iedere kleur is mogelijk. En niet onbelangrijk, je schuifpui voldoet aan de strengste veiligheidsnormen met het “Politiekeurmerk Veilig Wonen”. Naast veiligheid, garanderen we ook een hoge isolatie waarde zodat je verzekerd bent van een duurzame investering voor de toekomst. Gelagerde wielen zorgen er voor dat de pui geruisloos en gemakkelijk open en dicht gaat.

Bespaar op de aanschaf en je energierekening

Waarschijnlijk heeft u nu een verouderde schuifpui met een lage isolatiewaarde. Onze schuifpuien hebben een hoge isolatie waarde en kunnen geplaatst worden met HR++ glas. Onze adviseurs vertellen u hier graag meer over. Voor particuliere woningbezitters is er een nationaal energie bespaarfonds in het leven geroepen zodat u voordelig uw investering in energiezuinige maatregelen kunt financieren. Daarnaast is er een mogelijkheid tot het aanvragen van een subsidie indien je nog meer isolerende maatregelen treft. Via onderstaande links kunt verdere informatie vinden.

Raak geïnspireerd

Vraag een gespecificeerde offerte bij ons aan

    Type aanvraag