Hardhouten kozijnen

Hardhouten kozijnen

Houten kozijnen geven een warme en natuurlijke uitstraling. Niet voor niets is hout al jaren lang een van de meest gebruikte materialen voor de fabricage van kozijnen. Het voordeel van houten kozijnen is dat je niet vast zit aan een kleur. Eens in de 5 jaar moet er onderhoud verricht worden en kun je direct de kleur aanpassen. Daarnaast zijn houten kozijnen mooi, robuust en duurzaam materiaal voor nieuwe kozijnen.

Houten kozijnen kunnen worden gefabriceerd in verschillende stijlen. Kies je voor landelijk of eerder een klassieke uitstraling? Zelfs een jaren 20 uitstraling kan, maar dan wel met de huidige nieuwe technieken en veiligheidsbeslagen. Of vindt je modern en strak mooier? Het kan allemaal. Laat je informeren naar de uitgebreide mogelijkheden door één van onze ervaren adviseurs.

Houten kozijnen versus kunststof kozijnen

Manteau Kozijnen raadt aan om te gaan voor kunststof kozijnen. Weten waarom? Vraag een een adviesgesprek aan.

Bespaar op de aanschaf en je energierekening

Waarschijnlijk heeft u nu verouderde kozijnen met een lage isolerende waarde voor het kozijn en vooral het gebruikte glas. Onze aluminium kozijnen hebben een hoge isolatie waarde en kunnen geplaatst worden met HR++ glas, maar ook met triple beglazing wat de een nog hogere isolatiewaarde heeft en dus een hogere reductie in de stookkosten betekend. Onze adviseurs vertellen u hier graag meer over. Voor particuliere woningbezitters is er een nationaal energie bespaarfonds in het leven geroepen zodat u voordelig uw investering in energiezuinige maatregelen kunt financieren.

Raak geïnspireerd

Vraag een gespecificeerde offerte bij ons aan

    Type aanvraag

    Raak geïnspireerd