Hardhouten kozijnen

Hardhouten kozijnen

Houten kozijnen geven een warme en natuurlijke uitstraling. Niet voor niets is hout al jaren lang een van de meest gebruikte materialen voor de fabricage van kozijnen. Het voordeel van houten kozijnen is dat je niet vast zit aan een kleur. Eens in de 5 jaar moet er onderhoud verricht worden en kun je direct de kleur aanpassen. Daarnaast zijn houten kozijnen mooi, robuust en het meest duurzaamste materiaal voor nieuwe kozijnen.

Houten kozijnen kunnen worden gefabriceerd in verschillende stijlen. Kies je voor landelijk of eerder een klassieke uitstraling? Zelfs een jaren 20 uitstraling kan, maar dan wel met de huidige nieuwe technieken en veiligheidsbeslagen. Of vindt je modern en strak mooier? Het kan allemaal. Laat je informeren naar de uitgebreide mogelijkheden door één van onze ervaren adviseurs.

Bespaar op de aanschaf en je energierekening

Waarschijnlijk heeft u nu verouderde kozijnen met een lage isolerende waarde voor het kozijn en vooral het gebruikte glas. Onze aluminium kozijnen hebben een hoge isolatie waarde en kunnen geplaatst worden met HR++ glas, maar ook met triple beglazing wat de een nog hogere isolatiewaarde heeft en dus een hogere reductie in de stookkosten betekend. Onze adviseurs vertellen u hier graag meer over. Voor particuliere woningbezitters is er een nationaal energie bespaarfonds in het leven geroepen zodat u voordelig uw investering in energiezuinige maatregelen kunt financieren. Daarnaast is er een mogelijkheid tot het aanvragen van een subsidie indien nog meer isolerende maatregelen treft. Via onderstaande links kunt verdere informatie vinden.

Raak geïnspireerd

Vraag een gespecificeerde offerte bij ons aan

    Type aanvraag