Kunststof deuren

Kunststof buitendeuren

Onderhoud is aan jouw niet besteed en je wilt graag een robuuste buitendeur die even mee kan, kies dan voor een kunststof buitendeur. Binnen onze kunststof productlijn zijn er verschillende keuzes qua uitstraling. Wil je liever een strak uiterlijk, of moet het op echt hout lijken? Het kan allemaal met onze kunststof deuren. Wist je dat we tegenwoordig ook rechte verstekken kunnen produceren, met deze techniek is het uiterlijk niet te onderscheiden van hout, maar profiteer je wel van de onderhoudsarme voordelen van kunststof.

Wil je een mooie slanke lange deurgreep, of een klassieke knop. Niets is onmogelijk en we kunnen de nieuwe buitendeur altijd laten aansluiten op je huidige uitstraling van je woning. Uiteraard leveren we onze kunststof deurkozijnen altijd met hoogwaardig veiligheidsbeslag. De voordeur geeft uw bezoek een eerste indruk, dus wilt u deze laten aansluiten op uw specifieke wensen. Graag overleggen we deze met één van onze adviseurs om tot een deur op maat te komen.

Bespaar op de aanschaf en je energierekening

Waarschijnlijk heeft u nu verouderde deurkozijnen met een lage isolerende waarde voor het kozijn. Onze houten deurkozijnen hebben een hoge isolatie waarde en kunnen geplaatst worden met HR++ glas. Onze adviseurs vertellen u hier graag meer over. Voor particuliere woningbezitters is er een nationaal energie bespaarfonds in het leven geroepen zodat u voordelig uw investering in energiezuinige maatregelen kunt financieren.

Nationaal Energie Bespaarfonds

Raak geïnspireerd

Vrijblijvende offerte

    Materiaal keuze:

    KunststofAluminium

    Portfolio