Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn een budget vriendelijke vervanging van je huidige kozijnen. De houtnerf imitatie is niet meer van echt te onderscheiden. Maar ook vlakke profielen in vele kleuren zijn zelf samen te stellen voor een resultaat wat helemaal aansluit op jouw woning. Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm bieden een lange levensduur zonder zorgen.

Kunststof kozijnen bieden een hoge isolatiewaarde. Wist je dat naast het glas ook het kozijn warmte lekt naar buiten. Met kunststof kozijnen houd je de meeste warmte binnen. Ook kunststof kozijnen kunnen worden voorzien van tripel glas voor een nog hogere isolatiewaarde. Manteau Kozijnen adviseert graag om je wensen goed aan te laten sluiten op je woning.

Bespaar op de aanschaf en je energierekening

Waarschijnlijk heeft u nu verouderde kozijnen met een lage isolerende waarde voor het kozijn en vooral het gebruikte glas. Onze aluminium kozijnen hebben een hoge isolatie waarde en kunnen geplaatst worden met HR++ glas, maar ook met triple beglazing wat de een nog hogere isolatiewaarde heeft en dus een hogere reductie in de stookkosten betekend. Onze adviseurs vertellen u hier graag meer over. Voor particuliere woningbezitters is er een nationaal energie bespaarfonds in het leven geroepen zodat u voordelig uw investering in energiezuinige maatregelen kunt financieren. Daarnaast is er een mogelijkheid tot het aanvragen van een investeringssubsidie op energiebesparing, de zogenaamde ISDE subsidie.

Nationaal Energie Bespaarfonds

Raak geïnspireerd

Vrijblijvende offerte

    Materiaal keuze:

    KunststofAluminium

    Portfolio