Aluminium schuifpui

Aluminium schuifpuien

Breng licht en levensvreugde in je woning met een schuifpui. Ervaar hoe de grenzen tussen binnen en buiten verdwijnen. Door het enorme raamopervlakte ontvang je met de montage van een schuifdeur direct veel meer en licht in de woning. Haal het zonnetje in huis. Het volgende voordeel is dat je de tuin bij de leefruimte kunt betrekken zonder dat je rekening hoeft houden met openslaande deuren, welke veel ruimte nodig hebben. Onze aluminium schuifpui is leverbaar in verschillende profielen waardoor er altijd een uitstraling is welke past bij jouw wensen en woning. De triple P-coating beschermt de pui vele jaren tegen de weerselementen zodat je langdurig onderhoudsarm kunt genieten van de voordelen van een schuifpui.

De kleurmogelijkheden voor je aluminium schuifpui zijn vrijwel onbeperkt, vrijwel iedere kleur is mogelijk. En niet onbelangrijk, je schuifpui voldoet aan de strengste veiligheidsnormen met het “Politiekeurmerk Veilig Wonen”. Naast veiligheid, garanderen we ook een hoge isolatie waarde zodat je verzekerd bent van een duurzame investering voor de toekomst. Gelagerde wielen zorgen er voor dat de pui geruisloos en gemakkelijk open en dicht gaat. Met aluminium zijn slanke en stevige puien te produceren waarbij grote raamopervlakte geen probleem zijn.

Bespaar op de aanschaf en je energierekening

Waarschijnlijk heeft u nu een verouderde schuifpui met een lage isolatiewaarde. Onze schuifpuien hebben een hoge isolatie waarde en kunnen geplaatst worden met HR++ glas. Onze adviseurs vertellen u hier graag meer over. Voor particuliere woningbezitters is er een nationaal energie bespaarfonds in het leven geroepen zodat u voordelig uw investering in energiezuinige maatregelen kunt financieren.

Nationaal Energie Bespaarfonds

Raak geïnspireerd

Vrijblijvende offerte

    Materiaal keuze:

    KunststofAluminium

    Portfolio