Dakkapel plaatsen in één dag!

Creëer meer licht en ruimte op zolder met een prachtige dakkapel van Manteau Kozijnen

Als je woning over een mooie en ruime zolder beschikt is het natuurlijk ideaal om ook deze ruimte zo optimaal mogelijk te benutten. Traditioneel is het plaatsen van een dakkapel vaak een hele fijne manier om onder meer voor meer licht op je zolder te zorgen. Doordat middels de dakkapel een deel van het schuine zolderplafond wordt weggenomen kun je bovendien de beschikbare loop- en bewegingsruimte vergroten. Zo wordt je zolder een ideale verdieping voor je slaapkamer of thuiskantoor. Een goede dakkapel is bovendien onderhoudsarm, zodat jij je tijd voortaan nuttiger kunt besteden aan de dingen die er voor jou echt toedoen.

Zij aanzicht zwarte dakkapel 2
Dakkapel voor aanzicht
Dakkapel 4m bekleed met Keralit Zoetermeer

Een onderhoudsarme dakkapel in één dag

Wil je dat de dakkapel supersnel wordt geplaatst? Dan is een prefab dakkapel van hout en kunststof de beste optie. Deze is al van tevoren in elkaar gezet en hoeft alleen nog maar netjes op je dak te worden aangebracht. Het frame van een dakkapel is dikwijls van hout, maar ook kunststof wordt steeds vaker gebruikt. Bij Manteau kozijnen heb je de keuze uit onder diverse materialen voor de afwerking. Ieder van deze materialen is opgebouwd uit andere grondstoffen, maar allemaal hebben ze met elkaar gemeen dat ze zorgen voor een onderhoudsarm resultaat bij je nieuwe dakkapel.

Manteau kozijnen is jouw partner voor de beste dakkapellen

Bij Manteau kozijnen hebben we een ruime ervaring met het plaatsen diverse soorten dakkapellen en gaan we ook bij jou graag aan de slag. Wil jij dus een prachtige dakkapel op maat die volledig past bij jouw wensen? Neem dan direct contact met ons op. Nadat we je wensen compleet hebben vastgelegd gaan we aan de slag en bouwen we jouw dakkapel, die niet alleen prachtig maar ook onderhoudsarm is. Voortaan kun jij dan genieten van meer licht en ruimte op jouw zolderverdieping.