Wat zijn de mogelijkheden voor uw nieuwe kozijnen?

Tijd om u te oriënteren op nieuwe kozijnen?

Wanneer uw kozijnen verouderd zijn, soms zelf verrot, dan is het natuurlijk tijd om u te oriënteren op nieuw kozijnen. Globaal kunt u kiezen uit drie materiaalsoorten: (hard)houten kozijnen, kunststof kozijnen en aluminium kozijnen.
Voor welke materiaalsoort u ook kiest, de opties binnen elke categorie zijn natuurlijk vrij groot. Het is maar net wat uw wensen zijn: bij ons is alles mogelijk! Voor welke kozijnenstijl kunt u bij ons terecht?
U zult verrast zijn over de vele mogelijkheden op dit gebied.

 1. Steel look: een moderne sfeer creëren
  Zo kunt u – wat met name mooi is in strakke, moderne woningen – kiezen voor een eigentijds steel look desgin. Steellook kozijnen worden sinds enkele jaren steeds vaker gebruikt in nieuwbouwwoningen en bij renovaties. Typisch aan deze stijl is dat het ramenprofiel en de kozijnenprofiel een slankprofiel hebben en industrieel ogen. Een belangrijke pre van een slankprofiel is het feit dat dit soort kozijnen licht zijn en gemakkelijk geplaatst kunnen worden. Een ander groot voordeel van steel look, naast het slankprofiel en het licht gewicht, is dat ook woningen met een klassiek interieur verfraaid kunnen worden met steellook. Met name in de strak ontworpen jaren ’30-woningen komen steellookkozijnen strak en goed uit de verf.
 2.  Kies voor uw eigen specifieke kleuren in kunststof
  Ook als u gaat voor een modern desgin in specifieke, uitdagende kleuren, zit u goed bij ons. Vooral onze kunststofkozijnen bieden qua kleurstelling een eindeloze variatie en veel mogelijkheden. Voordelig aan kunststofkozijnen is verder het feit dat deze kozijntypes zeer duurzaam zijn. Ze gaan erg lang mee en hoeven ook niet overschilderd te worden. Wilt u dus met uw woning modern voor de dag komen, dan zijn onze kunststofkozijnen een goede optie.
 3. Met klassiek houten kozijnen schep je een authentieke woning Wilt u uw huis renoveren en daarbij vooral een klassiek landelijke stijl creëren? Of heeft u een boerderij of landhuis waarvan de houten kozijnen aan vervanging toe zijn? In dit soort situaties zijn kozijnen van hardhout een van de beste keuzes die u kunt maken. Met hardhout kozijnen creëert u eenvoudig een huiselijke en landelijke stijl, die warm en intiem overkomt. Een bijkomend voordeel van kozijnen van hout is dat dit materiaal uitstekend isoleert, zowel thermisch als akoestisch, en – afhankelijk van de houtsoort – tientallen jaren kan meegaan. Verder zijn houten kozijnen goed bestand tegen uv-straling, ongedierte en vochtige weersomstandigheden. En ten slotte is hout goed te bewerken en op maat te maken. Houtkozijnen passen dan ook in elk soort woning, of deze nu modern ingericht is of een landelijke stijl heeft.

Meer mogelijkheden op het gebied van kozijnen
Naast bovengenoemde voorbeelden, zijn er bij ons bouwbedrijf nog tal van andere opties op het gebied van kozijnwerk. bekijk onze website en zoek direct uw favoriete kozijnwerk uit. U kunt ook een offerte op maat bij ons opvragen of gewoon een keer langskomen in ons winkelpand. Onze adviseurs helpen u graag verder, zodat u straks over een woning beschikt die er (weer) jarenlang tegenaan kan. Kozijnen van topkwaliteit voor een uiterst aantrekkelijke prijs. Graag tot ziens bij de kozijnenexpert en specialist op het gebied van kozijn desgin bij u in de buurt!

Vraag een gespecificeerde offerte bij ons aan

Is uw interesse gewekt? Wilt u zelf uw kozijnmateriaal ontwerpen volgens uw eigen strenge eisen? Doet u dit via Manteau Kozijnen, dan wordt het snel, voordelig en perfect voor u geregeld! Contacteer nu onze klantenservice voor een afspraak bij u thuis, of laat ons een offerte op maat opstellen voor uw bouwproject.

Graag tot ziens bij Manteau Kozijnen in Bleiswijk, dé betaalbare bouwexpert en kozijnenontwerper bij u in de buurt!

  Type aanvraag*

  Manteau Kozijnen is gesloten van 30 juli tot 21 augustus

  X