Aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen zijn licht, slank en sterk. Steeds meer mensen ontdekken aluminium kozijnen voor een strak en modern uiterlijk. De laatste trend in steellook kozijnen is alleen te bereiken met aluminium kozijnen door hun slanke vorm en sterk materiaal. Onze aluminium kozijnen zijn thermisch geïsoleerd met 3 kamers en 3 dichtingen om kou, geluid en vocht buiten te sluiten, en de warmte binnen te houden.

Zware scharnieren en inbakerende metalen sluitnokken zorgen ervoor dat jouw eigendommen goed beschermt zijn tegen ongenodigde gasten. Zo leveren we ieder aluminium kozijn met zwaar raambeslag en antifoutbediening. Naast een hoge veiligheid, bieden we ook een lange levensduur van onze kozijnen. De Triple P bescherming garandeert een hoge kwaliteit van de poedercoating waardoor er een fabrieksgarantie afgegeven wordt van 10 jaar. De levensduur is echter vele malen langer.

Bespaar op de aanschaf en je energierekening

Waarschijnlijk heeft u nu verouderde kozijnen met een lage isolerende waarde voor het kozijn en vooral het gebruikte glas. Onze aluminium kozijnen hebben een hoge isolatie waarde en kunnen geplaatst worden met HR++ glas, maar ook met triple beglazing wat de een nog hogere isolatiewaarde heeft en dus een hogere reductie in de stookkosten betekend. Onze adviseurs vertellen u hier graag meer over. Voor particuliere woningbezitters is er een nationaal energie bespaarfonds in het leven geroepen zodat u voordelig uw investering in energiezuinige maatregelen kunt financieren.

Nationaal Energie Bespaarfonds

Raak geïnspireerd

Vrijblijvende offerte

    Materiaal keuze:

    KunststofAluminium

    Portfolio