Manteau kozijnen biedt ook maatwerk

Kozijnen plaatsen: een spannende én prettige gebeurtenis

Een verbouwing waarbij er nieuwe kozijnen geplaatst worden, is naast een prettige gebeurtenis – uw huis wordt immers vernieuwd – ook een spannende operatie. De aankoop en (eventueel) plaatsing van andere kozijnen is namelijk een investering waarvan u graag wilt dat deze zich positief uitbetaalt. Naast fraaie kozijnen wilt u natuurlijk het kunststof of aluminium naadloos en tochtvrij afsluit, tegen een stootje kan en er netjes afgewerkt uitziet. Het liefst tegen een zo voordelig mogelijke prijs. Als u deze eisen stelt, kunt u prima terecht bij Manteau Kozijnen. Bij ons kunt u aankloppen voor alle soorten kozijnen en kunt u terecht voor eigen ontwerp.

Manteau Kozijnen: kies voor uw eigen ontwerp

Tegenwoordig zijn er steeds meer particulieren en bedrijven die zelf hun kozijnen willen ontwerpen. Bij Manteau kunt u voor ieder zelfontworpen kozijn, of deze nu van kunststof of aluminium is, voordelig terecht. In overleg met onze kozijnenspecialisten maken we uw kozijnen in de gewenste maten en kleuren perfect in orde, waarbij u de keuze hebt om uw kozijnen door ons of zelf te plaatsen. Wij bieden qua binnen afwerking alle mogelijkheden die er vandaag de dag bestaan, zoals fraaie kunststof kozijnen in een bicolor kleuren combinatie, kozijnen met fraaie motieven erin en een onbeperkt aantal kleurmogelijkheden. Uw wens is bij het kozijnontwerp onze richtingaanwijzer.

Redenen om te opteren voor de kozijnenspecialist: Manteau Kozijnen

Omdat ontwerpen van uw eigen kozijnen lang niet bij elke kozijnenspecialist mogelijk is, maakt u met Manteau Kozijnen een veilige en slimme keuze. Maar onze service en diensten reiken verder dan alleen kozijnen in eigen ontwerp aan te bieden. Bij ons kunt u terecht voor alle werkzaamheden en uiteenlopende benodigdheden voor uw kozijnenwerken. Om de volgende redenen zit u helemaal goed bij Manteau Kozijnen:

  • Doordat wij nauwe banden hebben met de toeleveranciers van kunststof en aluminium kozijnen, kunnen wij onze grondstoffen en basismaterialen voordelig inkopen. Vervolgens zorgen wij zelf voor een perfecte, gepersonaliseerde afwerking van uw kozijnen. Dit resulteert in perfecte kozijnen op maat tegen een concurrerende prijs.
  • Niets is voor ons te moeilijk. Wij hebben decennialange ervaring in de kozijnenbranche en weten dan ook precies hoe we snel, efficiënt en secuur kozijnen kunnen maken die tot op de millimeter nauwkeurig passen. De mogelijkheden bij Manteau Kozijnen zijn eindeloos. Of u nu gaat voor kozijnen in een bicolor kleuren combinatie of voor kunststof of aluminium kozijnen die in een complex interieur geplaatst moeten worden: Manteau staat altijd voor u klaar en verzorgt qua binnen afwerking alle mogelijkheden die u kunt bedenken.
  • U kunt bij Manteau Kozijnen kiezen voor alleen uw kozijnen op maat laten maken, maar deze zelf plaatsen om kosten te besparen. Bent u zelf bouwkundig niet zo bedreven of geen ervaren doe-het-zelver, dan kunt u het kozijnwerk – zowel het maken, leveren als plaatsen – ook volledig aan onze ervaren kozijnwerker uitbesteden. De keuze is volledig aan u!
  • Wij bieden op onze kozijnen een ruime garantieperiode, zodat u verzekerd bent van kwalitateit. Mocht er in de garantieperiode iets met uw kozijnen voorvallen, dan staan onze medewerkers snel voor u klaar!

maatwerk kozijnen wit grijs
Maatwerk kozijnen binnen
Maatwerk dakraam

Laat direct een aantrekkelijke offerte opstellen door Manteau Kozijnen

Afhankelijk van uw wensen betreffende het openen en sluiten van ramen heeft u een keuze uit verschillende soorten technieken om een raam te openen. Standaard kunt u kiezen voor een openslaand raamkozijn, maar u kunt ook kiezen om een raam open te schuiven.

Draaikiepramen

Het grote voordeel van een draaikiepraam is dat u heel gemakkelijk de ruimte kunt luchten. Een draaikiepraam kunt u namelijk geheel openslaan, maar ook in de kiepstand zetten. In de kiepstand zorgt u voor frisse lucht, maar houdt u de buitenkant toch gesloten en komt er niet teveel toch of kou de woning in. Door de raamkruk in een bepaalde stand te zetten, bepaald u of u het draaikiepraam in de kiepstand wilt zetten of geheel wilt openslaan.

Klepramen en buiten draaiende ramen

Naar buiten draaiende ramen en klepramen draaien alleen naar buiten en kunnen beide alleen in houten kozijnen. Deze type ramen zijn erg handig omdat deze ramen naar buiten draaien. Hierdoor kunt alles wat u op uw vensterbank heeft staan lekker laten staan!

Vraag een gespecificeerde offerte bij ons aan

Is uw interesse gewekt? Wilt u zelf uw kozijnmateriaal ontwerpen volgens uw eigen strenge eisen? Doet u dit via Manteau Kozijnen, dan wordt het snel, voordelig en perfect voor u geregeld! Contacteer ons nu voor een afspraak in de showroom, of laat ons een offerte op maat opstellen voor uw bouwproject.

Graag tot ziens bij Manteau Kozijnen in Bleiswijk, dé betaalbare bouwexpert en kozijnenontwerper bij u in de buurt!

    Type aanvraag*