Aluminium deuren

Aluminium buitendeuren

Aluminium deuren zijn licht, strak en sterk. Steeds meer mensen ontdekken aluminium als materiaal voor de deurkozijnen. De aluminium deuren zijn duurzaam en hebben een lange levensduur. Het onderhoud is zeer arm, af en toe een vochtig doekje en je hebt jaren plezier van je aanschaf. Het ontwerp van je deur is heel persoonlijk, ga je voor glas in je deur, of juist een dichte deur. De mogelijkheden zijn eindeloos en onze adviseurs laten graag de mogelijkheden aan je zien.

Zware scharnieren en inbraakwerende metalen sluitnokken zorgen ervoor dat jouw eigendommen goed beschermd zijn tegen ongenodigde gasten. Zo leveren we ieder aluminium kozijn met zwaar deurbeslag. Naast een hoge veiligheid, bieden we ook een lange levensduur van onze deurkozijnen. De Triple P bescherming garandeert een hoge kwaliteit van de poedercoating waardoor er een fabrieksgarantie afgegeven wordt van 10 jaar. De levensduur is echter vele malen langer.

Bespaar op de aanschaf en je energierekening

Waarschijnlijk heeft u nu verouderde deurkozijnen met een lage isolerende waarde voor het kozijn en vooral het gebruikte glas. Onze aluminium deurkozijnen hebben een hoge isolatie waarde en kunnen geplaatst worden met HR++ glas, maar ook met triple beglazing wat de een nog hogere isolatiewaarde heeft en dus een hogere reductie in de stookkosten betekend. Onze adviseurs vertellen u hier graag meer over. Voor particuliere woningbezitters is er een nationaal energie bespaarfonds in het leven geroepen zodat u voordelig uw investering in energiezuinige maatregelen kunt financieren.

Nationaal Energie Bespaarfonds

Raak geïnspireerd

Vrijblijvende offerte

    Materiaal keuze:

    KunststofAluminium

    Portfolio