Professioneel advies nodig? Wij helpen u graag!

Bent u opzoek naar eerlijk en professioneel advies?

Wij zijn er voor u!

Stap 1:
Laat uw wensen en informatie achter op onze website. Dit kan gemakkelijk via ons offerte formulier of contact formulier. Een van onze medewerkers neemt vervolgens contact met u op voor een adviesafspraak in de showroom.

Stap 2:
Uw bezoek aan de showroom. Tijdens dit adviesgesprek zorgen wij dat u weet waar u uit kunt kiezen, er zijn zoveel verschillende materialen en ze hebben allemaal hun eigen eigenschappen. Wat past bij uw situatie?
Er zijn zo veel verschillende bedrijven die dezelfde producten en diensten aanbieden, maar het is altijd prettig om kennis gemaakt te hebben met het bedrijf waar u misschien zaken mee doet.
Onder het genot van een kopje koffie of thee neemt de adviseur u mee in alles wat de kozijnen wereld te bieden heeft, maar u zult vooral zien waarom u bij een bedrijf als Manteau kozijnen aan het juiste adres bent. Wij staan voor service, kwaliteit en duidelijke communicatie.
Uiteraard kunt u een inschatting van de kosten krijgen zodat u weet waar u ongeveer aan toe bent.

Stap 3:
Vond u het een prettig gesprek? Dan maken we graag een officiële calculatie.

Stap 4:
Wanneer u akkoord geeft op een offerte gaan wij voor u aan de slag! Ons team houdt rekening met uw wensen m.b.t. de planning en wij stellen het team van specialisten die de montage gaat uitvoeren samen. Dit gaat allemaal in overleg met u, wij houden u tussentijds zo veel mogelijk op de hoogte van de eventuele ontwikkelingen. Heeft u vragen? Dan staan onze medewerkers u graag te woord!

9.5

Super mooie kozijnen voor een scherpe prijs

Wij hebben bij Manteau voor de voor- en achtergevel kunststof kozijnen en een aluminium schuifpui besteld. Na een redelijk lange [...]
- Rotterdam - 25 september 2023

Actievoorwaarden gratis inzethorren

  • Actieperiode loopt van 01-06-2024 t/m 31-07-2024
  • Alleen geldig op uitgebrachte offertes tijden de actieperiode
  • Uitgebrachte offertes moeten voor 01-09-2024 geaccepteerd worden om aanspraak te maken op de actie
  • Niet geldig i.c.m. andere acties/kortingen
  • Alleen geldig op inzethorren
  • Alleen in combinatie met een nieuw kozijn
  • Niet geldig op lopende opdrachten