Horren en raamdecoratie

Extra's

Horren en raamdecoratie

Wanneer u uw kozijnen vervangt wilt u alles meteen gedaan hebben.

Horren

Onze adviseurs kunnen meteen passende horren voor u bestellen. Alle horren en raamdecoratie worden op maat gemaakt en met de horren opent u uw raam of deur zonder vliegen, muggen en andere beestjes in huis! Denk aan hordeuren, rolhorren, inzethorren en vaste horren.

Raamdecoratie

Ook is het mogelijk dat u de raamdecoratie mee uitzoekt. Vaak is de raamdecoratie niet alleen praktisch maar ook stijlvol. Ook de raamdecoratie is op maat gemaakt met aandacht voor kwaliteit en design.

Manteau_Kozijnen_onderhoud

Onderhoud

Om de levensduur van de kozijnen nog meer te verlengen zijn er speciale producten op de markt gekomen. Uw kozijnen hebben heel wat te verduren het is daarom belangrijk om de kozijnen goed te onderhouden, dus wanneer ze dan een schoonmaakbeurt nodig hebben geeft u meteen weer wat onderhoud aan de kozijnen. Vraag aan onze adviseur om meer informatie over de onderhoudset.

Manteau Kozijnen Showroom Bleiswijk

Service

Niets is perfect, en soms moet er na enige tijd wat worden bijgesteld. Manteau Kozijnen heeft hier servicemonteurs voor. Onze servicemonteurs krijgen regelmatig trainingen over het herstellen van beschadigingen en maken gebruik van de beste materialen voor het betreffende probleem.

Vrijblijvende offerte

    Materiaal keuze:

    KunststofAluminium