Werken bij Manteau kozijnen

Kom ons team versterken.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe toppers welke ons team komen versterken. Iedere dag opnieuw maken we klanten blij met de montage van nieuwe kozijnen, deuren of puien. Zijn de klanten blij, dan zijn wij blij. We houden niet van half werk. We doen het goed met goed gereedschap, en anders doen we het niet. De opdrachten worden goed voorbereid zodat jij alles bij je hebt om de klus snel te klaren bij de klant. Zeker op vrijdag, want hoe eerder je op de zaak aan een hapje en drankje kunt beginnen.

Wil jij ook iedere dag opnieuw klanten blij maken, kijk dan snel hieronder naar de openstaande vacature’s.

Kozijn plaatsen Manteau

Bekijk ons vacatureoverzicht

Prima salaris en voorwaarden!

Kozijnenmonteur

Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan als hulpmonteur in de wereld van de kozijnen, dan hebben wij de perfecte baan voor jou. Manteau Kozijnen is een hoogstaande kozijnenleverancier die gespecialiseerd is in het plaatsen van kunststof en aluminium kozijnen, deuren en (hef)schuifpuien voor bedrijven en particulieren.

Prima salaris en voorwaarden!

Hoofdmonteur

Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan als hoofdmonteur in de wereld van de kozijnen, dan hebben wij de perfecte baan voor jou. Manteau Kozijnen is een hoogstaande kozijnenleverancier die gespecialiseerd is in het plaatsen van kunststof en aluminium kozijnen, deuren en (hef)schuifpuien voor bedrijven en particulieren.