Manteau werkt veilig tijdens de corona / covid-19 periode

Zoals u weet bevinden wij ons helaas in de Corona crisis. Manteau Kozijnen heeft naast klanttevredenheid, de veiligheid van u en onze medewerkers hoog in het vaandel staan. Daarom hebben wij een aantal maatregelen getroffen, die ervoor zorgen dat wij helaas minder persoonlijk te werk gaan dan dat wij gewend zijn. Hopelijk zijn deze maatregelen van een tijdelijke aard en zal dit snel weer voorbij zijn!

Showroom
In de showroom worden geen handen meer gegeven. Wij desinfecteren onze handen en houden afstand tijdens het gesprek. Heeft u ziekteverschijnselen? Dan verzoeken wij u om een bezoek aan de showroom uit te stellen tot u weer beter bent.

Montage
Tijdens deze Covid-19 periode werken onze monteurs zoveel mogelijk door. Wij hebben onze monteurs verzocht u, als klant, geen hand meer te geven en afstand te houden. De monteurs dragen mondkapjes en bij ziekteverschijnselen zullen zij thuisblijven.

Tot snel!

Klantenbeoordelingen

9.5

Waanzinnige vaklui.

Monteurs kwamen binnen, direct stuclopers neerleggen, keihard gewerkt en aan het eind alles perfect opgeruimd. Kan niet anders zeggen dat ik [...]
- Berkel & Rodenrijs - 19 februari 2023